ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ζελένσκι: Η Ρωσία δίνει δορυφορικές εικόνες στο Ιράν για να χτυπά αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο
Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζεται να ρίξει 30.000 Βορειοκορεάτες ενάντια στην Ουκρανία
ΕΛ.Α.Σ.: Οι ελληνικοί Patriot προστατεύουν τη Σαουδική Αραβία ενώ η σαουδαραβική ηγεσία συνάπτει συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία - Πώς
Η Ισπανία φλέγεται! Η Ελλάδα έστειλε πυροσβεστικά αεροπλάνα
Οι ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους και δύο UAV από την Υεμένη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρατείνεται η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά μία ώρα, δηλαδή μέχρι τις 21.00.
Η απόφαση ελήφθη από την Κουμουνδούρου, εξαιτίας των μεγάλων ουρών που παρατηρούνται έξω από τα εκλογικά κέντρα.
Την ίδια ώρα, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, η συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδικασία ξεπέρασε κατά πολύ τις 130.000.
Η προσέλευση είναι μεγάλη, μεγαλύτερη από της προηγούμενης Κυριακής, και δεν αποκλείεται να δοθεί και νέα παράταση, καθώς έως και αυτή την ώρα παρατηρούνται ουρές.
Μετά την παράταση που δόθηκε, τα πρώτα αποτελέσματα, αναμένονται μετά τις 11 το βράδυ, ενώ επικρατεί αγωνία στα επιτελεία των δυο υποψηφίων και εκ του λόγου ότι στις σημερινές εκλογές ψήφισαν περίπου 10.000 ψηφοφόροι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που την προηγούμενη Κυριακή δεν προσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες.
























































