ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι απαγορεύει όλες τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις μετά την πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν έδωσε εντολή την Πέμπτη για την απαγόρευση των «φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων επειδή είναι πιθανό αυτές να προκαλέσουν διατάραξη της δημόσιας τάξης», και προειδοποίησε με συλλήψεις.
Ο Νταρμανέν έστειλε αυτή την οδηγία σε νομάρχες, τονίζοντας ότι «διοργανωτές και ταραχοποιοί» τέτοιων διαδηλώσεων ενδέχεται να συλληφθούν.























































