ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χεζμπολάχ, Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ συζήτησαν «για μια πραγματική νίκη της αντίστασης» στη Γάζα

Χεζμπολάχ, Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ συζήτησαν «για μια πραγματική νίκη της αντίστασης» στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου συναντήθηκε με κορυφαίους ηγέτες των παλαιστινιακών παρατάξεων Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του τηλεοπτικού δικτύου al-Manar της Χεζμπολάχ και όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Οι τρεις τους αξιολόγησαν τι πρέπει να κάνει η συμμαχία τους για να «επιτύχει μια πραγματική νίκη της αντίστασης» στη Γάζα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Σαγίντ Χασάν Νασράλα της Χεζμπολάχ, με τον αναπληρωτή επικεφαλής της Χαμάς Σαλέχ αλ-Αρούρι και τον επικεφαλής του Ισλαμικού Τζιχάντ Ζιάντ αλ-Νακχάλα, ανέφερε το al-Manar.

«Η συνάντηση… αξιολόγησε τις θέσεις που έχουν ληφθεί διεθνώς και τι πρέπει να κάνει ο Άξονας της Αντίστασης», ανέφερε ένας τίτλος στο al-Manar, αναφερόμενος σε μια συμμαχία του Ιράν, παλαιστινιακών μαχητικών ομάδων, της Συρίας, της Χεζμπολάχ του Λιβάνου και άλλων παρατάξεων, σημειώνει το Reuters.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» – Οι διευκρινήσεις του Ισραήλ

Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την UNCLOS – Σφαλιάρα στην πειρατική Τουρκία!

Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία

ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς σχεδίαζε επίθεση;

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ «πετάγεται» στην Κύπρο – Χριστοδουλίδης και Χέρτσογκ συναντώνται για την εμβάθυνση της συνεργασίας και την ενίσχυση των δεσμών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr