ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γαλλία στέλνει και δεύτερο ελικοπτεροφόρο, το Dixmude, ανοιχτά των ακτών της Γάζας

Η Γαλλία στέλνει και δεύτερο ελικοπτεροφόρο, το Dixmude, ανοιχτά των ακτών της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Γαλλία στέλνει ένα δεύτερο ελικοπτεροφόρο πλοίο στα ανοιχτά των ακτών της Γάζας, καθώς συνεργάζεται με τις Αρχές του Ισραήλ και της Αιγύπτου ώστε να βρεθεί ένας τρόπος για να παρασχεθεί ιατρική βοήθεια στους αμάχους που πλήττονται από τους βομβαρδισμούς στον πολιορκημένο θύλακα, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Σεμπαστιάν Λεκορνού την Πέμπτη 2/11.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info από τον Λίβανο, όπου επισκέφθηκε τους Γάλλους κυανόκρανους της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών (UNIFIL), ο Λεκορνού είπε ότι θα αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο το ελικοπτεροφόρο Dixmude.

Το Παρίσι έχει ήδη στείλει στην περιοχή το ελικοπτεροφόρο Tonnerre, με αποστολή να στηρίξει τα νοσοκομεία της Γάζας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Λεκορνού είπε ότι έστειλε μηνύματα τόσο προς τη Χεζμπολάχ όσο και προς το Ισραήλ, με τα οποία προτρέπει και τις δύο πλευρές να μην κάνουν κάποια ενέργεια που θα καθιστούσε αδύνατον για την UNIFIL να επιτελέσει το έργο της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

«BRIDGE»: Η νέα διπλωματική πρωτοβουλία της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα – Η Πνινάτ Γιανάι εγκαινιάζει το podcast «BRIDGE» με μαρτυρίες για την 7η Οκτωβρίου

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Γαλλία: 15χρονος μαθητής ακρωτηριάστηκε στο χέρι από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr