ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν ελήφθη απόφαση για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης. Θα οριστεί ημερομηνία για νέα συνεδρίαση.
«Λόγω της έλλειψης σαφήνειας του υπό συζήτηση θέματος και της έλλειψης ωριμότητας των διαπραγματεύσεων, τα άρθρα της πρότασης δεν πρέπει να συζητηθούν και οι διαπραγματεύσεις πρέπει να τερματιστούν» αναφέρεται στην εισήγηση των βουλευτών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), την οποία υιοθέτησε η Επιτροπή, σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο ΤRT.
Έπειτα από ένα και πλέον έτος τουρκικών αντιρρήσεων, το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στη Συμμαχία κατατέθηκε στο Κοινοβούλιο από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 23 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η Σουηδία και η Φινλανδία υπέβαλαν αίτημα να ενταχθούν στον Οργανισμό του Βορειοατλαντικού Συμφώνου τον Μάιο του περασμένου έτους λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.























































