ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μαϊμού» αποδείχθηκε η κλοπή 37 τόνων ελαιόλαδου από τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιουργίας στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, που είχαν καταγγείλει τον περασμένο Οκτώβριο 18 ελαιοπαραγωγοί, οι οποίοι υπέστησαν ζημιά που ξεπερνούσε τα 370.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της καταγγελίας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου, αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε κλοπή αλλά… υπεξαίρεση και μάλιστα μακράς διαρκείας!
Όπως διαπιστώθηκε, στο διάστημα από την άνοιξη του 2022 ως φέτος το καλοκαίρι, είχαν υπεξαιρεθεί πάνω από 80 τόνοι ελαιόλαδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και για τα προηγούμενα χρόνια!
Παράλληλα, διερευνάται αν έγινε νόθευση και παράτυπη πώληση των ποσοτήτων που υπεξαιρέθηκαν.
Μετά τις αποκαλύψεις, η μονάδα του αγροτικού συνεταιρισμού σφραγίστηκε από τις αρμόδιες αρχές και η δικογραφία που σχηματίστηκε για κακουργηματική υπεξαίρεση, απάτη και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.























































