Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος στην «ανταρσία» των ΜΑΤ: Στη Λεωφόρο οι διμοιρίες με παρέμβαση του διοικητή της ΓΑΔΑ

Τέλος στην «ανταρσία» των ΜΑΤ: Στη Λεωφόρο οι διμοιρίες με παρέμβαση του διοικητή της ΓΑΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελικά η «ανταρσία» έξι διμοιριών των ΜΑΤ που επρόκειτο να λάβουν θέση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα για το Europa League, δεν διήρκεσε για πολύ.

Οι διμοιρίες σταμάτησαν στην συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισιάς, αρνούμενοι να μεταβούν στο γήπεδο, προκειμένου διαφυλάξουν την τάξη στον σημείο κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ενώ υποστήριξαν πως θα έκαναν παρέμβαση μόνο σε έκτακτη περίσταση, δηλαδή εάν σημειώνονταν επεισόδια.

Αν και στη συνέχεια έλαβαν εντολή να επιστρέψουν στην έδρα τους στο Γουδί, τελικά πείστηκαν να μεταβούν στη Λεωφόρο, έπειτα από επικοινωνία του διοικητή της ΓΑΔΑ με τον επικεφαλής των ΜΑΤ και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League θα διεξαχθεί με αστυνομική παρουσία εντός και εκτός γηπέδου.

Η πρωτοφανής αυτή κίνηση-«λευκή απεργία» παρότι δεν οργανώθηκε από κάποιο συνδικαλιστικό φορέα, ερμηνεύεται ως ένδειξη συμπαράστασης αλλά και δείγμα αγανάκτησης και οργής για τον αστυνομικό των ΜΑΤ, που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης, έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» 1-0 τον Ολυμπιακό

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Πανσερραϊκό, ανέβηκε στην κορυφή, αλλά… περιμένει το «αιώνιο» ντέρμπι

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr