ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ζελένσκι: Η Ρωσία δίνει δορυφορικές εικόνες στο Ιράν για να χτυπά αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο
Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζεται να ρίξει 30.000 Βορειοκορεάτες ενάντια στην Ουκρανία
ΕΛ.Α.Σ.: Οι ελληνικοί Patriot προστατεύουν τη Σαουδική Αραβία ενώ η σαουδαραβική ηγεσία συνάπτει συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία - Πώς
Η Ισπανία φλέγεται! Η Ελλάδα έστειλε πυροσβεστικά αεροπλάνα
Οι ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους και δύο UAV από την Υεμένη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο.
Ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι στο Ανάκτορο Al – Ittihadiya.
Εν συνεχεία θα μεταβεί στο υπουργείο Άμυνας στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου, στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι.
Κατά τη συνάντηση των δύο υπουργών θα συζητηθεί η περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδος – Αιγύπτου και θα ανταλλαγούν απόψεις για τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στον Τάφο του προέδρου Σαντάτ στο Κάιρο, όπου θα καταθέσει αντιστοίχως στέφανο.
Ακολούθως, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια, όπου θα γίνει δεκτός από την ΑΘΜ πάπα και πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’ στο Πατριαρχείο.
























































