ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παύλος Γλίξμπουργκ, Τζέφρι Επστάιν,


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το όνομα του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου έχει αναφερθεί στην έρευνα που γίνεται μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Επστάιν, ωστόσο η Μαρί Σαντάλ αναφέρει πως δεν είχαν καμία σχέση μαζί του, και πως ο κατάλογος που βρέθηκε το όνομά του δεν ήταν του Επστάιν.
«Δεν τον γνώρισα ποτέ.
»Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Epstein, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή.
»Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της.
»Αυτό είναι πραγματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της στη σελίδα Greek Royal [σελίδα βασιλοφρόνων], απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που συνδέουν τόσο εκείνη όσο και τον γιο του έκπτωτου, Παύλο Γλίξμπουργκ, με την υπόθεση τηλεφωνικού καταλόγου του Τζέφρι Επστάιν.
Η Μάξγουελ, κόρη του μεγιστάνα των εκδόσεων Ρόμπερτ Μάξγουελ, εκτίει σήμερα ποινή φυλάκισης 20 ετών για το ρόλο της ως στρατολόγος για τον Επστάιν.
Μετά την αυτοκτονία του Επστάιν άρχισε να αποκαλύπτεται το δαιδαλώδες δίκτυο trafficking στο οποίο εμπλεκόταν, με πολλά «βαριά» ονόματα να είναι στις λίστες του.
























































