ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Επιμένει για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό - Η εκτίμηση για το ηφαίστειο της Σαντορίνης
Αερομεταφορές: «Φτερά» κάνουν εκατομμύρια θέσεις λόγω ενεργειακής ασφυξίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθε ο Γιάννης Μπουτάρης με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, κατά την εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 70 χρόνων απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.
Ο επικεφαλής της χρυσαυγίτικης παράταξης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των άλλων παρατάξεων όταν μίλησε για παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας αλλά και την έκρηξη του Μπουτάρη ο οποίος του είπε:
«Είσαι ψεύτης με περικεφαλαία. Δεν σου κάνω μήνυση, θα σε λέω ψεύτη. Η φάρα σας μεταδίδει ότι σκοπεύω να δώσω εβραϊκά και τούρκικα ονόματα σε δρόμους της πόλης. Εγώ είπα ότι πρέπει να υπάρχει και δεύτερη πινακίδα με την παλιά ονομασία. Το μυαλό σου όμως είναι μπλοκαρισμένο».
«Να μου μιλάτε στον πληθυντικό», απάντησε ο κ. Ματθαιόπουλος.
«Θα σου μιλάω όπως θέλω. Το πάνω πάτωμα είναι ακατοίκητο. Κάνε μου μηνύσεις. Η Χρυσή Αυγή δεν μου έκανε μήνυση; Εσύ που ανήκεις; Στο κόμμα των αγγέλων;», είπε ο κ. Μπουτάρης. «Τιμή μου και καμάρι μου», απάντησε ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής. «Το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνεις. Σε αφήνω στην περιφρόνηση του κόσμου», ήταν το σχόλιο του δημάρχου.
























































