ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμυντική Βιομηχανία, ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία), Νίκος Δένδιας, Πολεμική Βιομηχανία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) παρουσίασε την Τρίτη 30/1 ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας καθώς η ΕΑΒ περνάει πλέον στην δικαιοδοσία του υπουργείου.
«Η υπάρχουσα κατάσταση στην ΕΑΒ δεν είναι παραδεκτή.
»Το νέο διοικητικό συμβούλιο καλείται να διαπιστώσει πού ακριβώς βρίσκεται η ΕΑΒ, να εξυγιάνει τα οικονομικά της, να ανατάξει την επιχείρηση, να εφαρμόσει ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας, με σεβασμό πάντοτε στα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων», ανέφερε ο κ. Δένδιας.
«Κι όλα αυτά για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις απέναντι στις δυνάμεις της πατρίδας μας.
»Ιδίως απέναντι στην Πολεμική Αεροπορία αλλά και στο Ναυτικό και στην Αεροπορία του Στρατού μας», πρόσθεσε.
Όπως είπε, απόφαση της κυβέρνησης «νομίζω με την στήριξη όλου του πολιτικού κόσμου αλλά και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας είναι να περάσουμε σε μια νέα εποχή».
























































