Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Τρίτη 20/2 κατεβαίνουν τα τρακτέρ στην Αθήνα

Την Τρίτη 20/2 κατεβαίνουν τα τρακτέρ στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συλλαλητήριο στην Αθήνα και με τρακτέρ αποφασίστηκε στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια, με την 15μελη επιτροπή να στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ανυποχώρητοι και χωρίς διάθεση για αποκλιμάκωση εμφανίζονται οι αγρότες, παρά τη συνάντηση την περασμένη Τρίτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι «φωνές» για δυναμική παρουσία με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων πολλαπλασιάστηκαν και πλέον τα μπλόκα, ακόμη πιο ενισχυμένα, ετοιμάζονται για ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο, αυτή τη φορά με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το πανελλαδικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.

Αν και οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά μηχανήματά τους, ενώ από αρκετές περιοχές -ειδικά της βόρειας Ελλάδας- θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανεστάλη η απεργία των ταξί – Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: «Ήχησε» το 112 στην Αττική

Παραμένουν τα αγροτικά μπλόκα σε δρόμους και τελωνεία της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στη Νίκαια και στον Ε65

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr