ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διονύσης Τεμπονέρας, Νίκος Παππάς, Πάνος Ρήγας, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πάνος Ρήγας θα είναι ο Πρόεδρος του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκιναέι αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.
Η εκλογή Πάνου Ρήγα που ήταν και η επιλογή του Προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, πέρασε με 24 ψήφους εναντι 14 που απέσπασε ο Νίκος Μαδεμλής.
Η ψηφοφορία έλαβε χώρα σήμερα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), η οποία διακόπηκε χθες.
Συγκεκριμένα, η εισήγηση των Γραμματέων ήταν να τεθεί Πρόεδρος του Συνεδρίου ο Πάνος Ρήγας με την στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη και της ομάδας στελεχών που πρόσκειται στον Νίκο Παππά, αλλά παρενέβη χθες ο Χρήστος Σπίρτζης, προτείνοντας για Πρόεδρο τον Νίκο Μαδεμλή.
Τελικά έγινε ψηφοφορία όπου επικράτησε ο κ. Ρήγας του κ. Μαδεμλή με 24-14 ψήφων, με τον κ. Μαδεμλή να συγκεντρώνει το 30% του σώματος, με δεδομένο ότι είχε τη στήριξη και της ομάδας που πρόσκειται στον Διονύση Τεμπονέρα, η οποία ήθελε συναινετική εκλογή Προέδρου από τα μέλη του προεδρείου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.
























































