ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Φόβος αντί για πυρά: Ο πραγματικός λόγος που οι Αραβικές Μοναρχίες ανάγκασαν τον Τραμπ να ακυρώσει την επίθεση
Διαρροή πολεμικού δόγματος του Ιράν: Αποκαλύπτονται μυστικά σχέδια για πλήγματα στις ενεργειακές υποδομές του Κόλπου
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, συμμετείχε την Πέμπτη 7/3 από κοινού με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Ιωάννη Κεφαλογιάννη, σε τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία, κατόπιν πρόσκλησης των Γάλλων υπουργών Εξωτερικών και Ενόπλων Δυνάμεων.
Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της Διάσκεψης για την Ουκρανία, που οργάνωσε, την περασμένη εβδομάδα, στο Παρίσι, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.
Κατά την παρέμβασή του, ο υπουργός Εξωτερικών ανέδειξε την πολυεπίπεδη αρωγή της Ελλάδας προς την Ουκρανία, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το επεισόδιο της ρωσικής πυραυλικής επίθεσης στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού και υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης του συντονισμού και της συνεργασίας για την στήριξη της Ουκρανίας.
























































