ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Δημοσιογράφοι, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τουρκία,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τούρκος δημοσιογράφος που εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT, τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ακόμη ένας τραυματίστηκε ελαφρά, έπειτα από ισραηλινό βομβαρδισμό στη Λωρίδα της Γάζας.
«Ένα όχημα μιας ομάδας του TRT Arabi (σ.σ. αραβική υπηρεσία του TRT) που ετοιμαζόταν να συνδεθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ (…) έγινε στόχος βομβαρδισμού του ισραηλινού στρατού.
Ο Σαμί Σαχάντα, ο οποίος εργάζεται ως ανεξάρτητος εικονολήπτης, τραυματίστηκε σοβαρά», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο.
Ο δημοσιογράφος «έχασε το ένα του πόδι και αυτή τη στιγμή χειρουργείται», τόνισε ο γενικός διευθυντής του TRT, Ζαχίντ Σομπάτσι με ανάρτηση στο «X», καταδικάζοντας την «ισραηλινή βαρβαρότητα».
Σύμφωνα με το TRT, άλλοι δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν σε αυτόν τον προσφυγικό καταυλισμό στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.
Με βάση τον απολογισμό της Επιτροπής Προστασίας των Δημοσιογράφων (CPJ) -οργάνωση με έδρα τη Νέα Υόρκη- τουλάχιστον 95 δημοσιογράφοι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, 90 από τους οποίους είναι Παλαιστίνιοι. Τουλάχιστον άλλοι 16 τραυματίστηκαν.























































