ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ διόρισε την Κυριακή δύο αξιωματικούς των υπηρεσιών πληροφοριών ως νέους κυβερνήτες στις περιφέρειες της Σουβέιντα και του Ριφ Ντιμάσκ στη νότια Συρία.
Ο Αλ Άσαντ εξέδωσε διάταγμα με το οποίο διόρισε τον Άχμαντ Ιμπρήμ Χαλίλ κυβερνήτη του Ριφ Ντιμάσκ και τον Ακράμ Αλί Μουχάμαντ ως κυβερνήτη της Σουβέιντα.
Οι νέοι κυβερνήτες κατέχουν στρατιωτική ιδιότητα, καθώς ο Άχμαντ Ιμπρήμ Χαλίλ ήταν επικεφαλής του Κλάδου Στρατιωτικής Ασφάλειας στην περιφέρεια της Ντέιρ αλ Ζουρ και ο Ακράμ Αλί Μουχάμαντ ήταν επικεφαλής του Τμήματος Κρατικής Ασφάλειας στην Ταρτούς και πρώτος αναπληρωτής διευθυντής του Γενικού Τμήματος Πληροφοριών.
Επιπλέον, ο Άσαντ διόρισε τον Μοατάζ Ταϊσίρ Κατάν κυβερνήτη της Ντέιρ αλ Ζουρ και τον Μάαν Σουμπχί Αμπούντ ως κυβερνήτη της Χάμα.























































