ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στην Ξάνθη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος

Τραγωδία στην Ξάνθη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα τιμών πρατήριου καυσίμων, στο 1o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας.

Από την εκτροπή τραυματίστηκε θανάσιμα ο 20χρονος επιβάτης, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν ο οδηγός και ακόμη δύο επιβάτες.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ξάνθης με σταθμούς του ΕΚΑΒ.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

«Έφυγες λεβέντη μας τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Άγγελε μας σ’ αγαπάμε και θα πονάμε» έγραψε ο θείος του αδικοχαμένου νέου στο σπαρακτικό «αντίο» του στα social, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ν. Μορσίνης η κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χορήγηση εκπαιδευτικού υλικού σε νηπιαγωγεία της Θράκης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Πρεσβευτής Πνινάτ Γιανάι για 28η Οκτωβρίου: «Το Ισραήλ αποτίει φόρο τιμής στο σθένος του Ελληνικού Λαού»

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Κοιμισμένοι, κολυμπάμε στα δήθεν ήρεμα νερά»

Καβάλα: Πέθανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε σε αγώνα στη Θάσο

Ο Νίκος Δένδιας τα κατάφερε! Χιλιάδες σπίτια για στρατιωτικούς, χιλιάδες ελληνικά drone, νέα οχυρωματικά έργα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr