ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση μέσω facebook εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, στις μνημονιακές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα έγραψε:
“Διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ… Διέλυσαν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη… Προσπάθησαν να “κρυφτούν” και να φέρουν στο προσκήνιο την πιο συντηρητική εκδοχή του λεγόμενου “εκσυγχρονισμού”. Επένδυσαν σε υποτιμημένα χαρτιά και νόμιζαν πως θα σωθούν. Αποδείχθηκαν ανίκανοι και γι’ αυτό. Έμειναν μόνοι τους, θλιβεροί απολογητές μιας δεξιάς πολιτικής. Τα τρία κακά της μοίρας τους: Ανίκανοι, επικίνδυνοι και απελπιστικά λίγοι…”.
Βεβαίως ο κ. Παναγιωτακόπουλος φαίνεται να λησμονεί ότι μέχρι πρότινος και εκείνος συμμετείχε σε αυτό το ΠΑΣΟΚ και παρέμεινε σε αυτό το ΠΑΣΟΚ όλο το διάστημα που ψηφίζονταν τα μνημόνια. Καλή η εξ αριστερών αντιπολίτευση, αλλά εντελώς άσφαιρη, ειδικά στην περίπτωση του κ. Παναγιωτακόπουλου.
























































