ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 45χρονος αλλοδαπός, προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, συνελήφθη την Πέμπτη (18/07/2024), τις πρώτες πρωινές ώρες, για το αδίκημα της μαστροπείας.
Συγκατηγορούμενη, στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση είναι και η 65χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που αναζητείται.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (18/07), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά, κατελήφθη 47χρονη αλλοδαπή, εργαζόμενη στο κατάστημα, να παρέχει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ερωτικές υπηρεσίες σε πελάτη, έναντι χρηματικής αμοιβής, μέρος της οποίας θα λάμβαναν οι δύο παραπάνω κατηγορούμενοι.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.























































