ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Ιώβ Γκάλαντ, Λίβανος, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς, Χεζμπολάχ,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ, δήλωσε την Τρίτη 20/8 ότι το «κέντρο βάρους» μετατοπίζεται σταδιακά από τη Λωρίδα της Γάζας στο βόρειο μέτωπο, καθώς το Ισραήλ προετοιμάζεται για σημαντική κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου.
«Το κέντρο βάρους μας μετατοπίζεται από τον νότο προς τον βορρά. Βρισκόμαστε σε μια σταδιακή αλλαγή.
»Έχουμε ακόμη δουλειά στον νότο, έχουμε ομήρους, τους οποίους πρέπει να φέρουμε πίσω, διαπραγματευόμαστε επ’ αυτού και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να έχουμε αποτελέσματα.
»Είναι κάτι πολύ σημαντικό», είπε ο Γκάλαντ κατά την επιθεώρηση της 36ης Μεραρχίας στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ.
«Θέλουμε να φέρουμε πίσω τους (εκτοπισθέντες) κατοίκους στον βορρά, θέλουμε να τους φέρουμε πίσω με ασφάλεια. Εάν αυτό μπορεί να γίνει στο πλαίσιο μιας συμφωνίας, θα το κάνουμε έτσι», είπε ο Γκάλαντ, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση το Ισραήλ θα αναλάβει δράση.























































