ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντάρτικο από τον Σωκράτη Φάμελλο, καθώς αρνείται να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρότεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης.
Ο κ. Φάμελλος ζήτησε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. ζητώντας να του γίνει μομφή από τους βουλευτές του κόμματος ,και να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία το θέμα της προεδρίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας .
Η συνεδρίαση της ΚΟ, διακόπηκε, προκειμένου να γίνουν διαβουλεύσεις.
«Τα πραγματικά προβλήματα δεν κουκουλώνονται με αιφνιδιασμούς και καθαιρέσεις» φέρεται να είπε η ο Σωκράτης Φάμελος.
«Η ΚΟ δεν είναι το πρόβλημα. Η προταση αντί να διορθώσει τα λάθη και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Δεν παραιτούμαι.
»Να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό λειτουργίας της ΚΟ.
»Να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία η πρόταση μομφής εναντίον μου».
Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης –ο οποίος συμμετέχει στην συνεδρίαση μέσω μέσω zoom καθώς βρίσκεται στην Κρήτη για τον γάμο του– εισηγήθηκε για νέο πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά, αντικαθιστώντας τον Σωκράτη Φάμελλο.
























































