ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νότης Μαριάς,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη ένα βήμα πιο μακρυά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έκανε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νότης Μαριάς, που δήλωσε ενοχλημένος από την τοποθέτησή του στην επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων χωρίς να είναι μέλος του κόμματος.
Ο κ. Μαριάς σημείωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, ότι κατά το παρελθόν έχει θέσει μια σειρά αντιρρήσεων προς τις αποφάσεις του κόμματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά την τροπολογία για τις 100 δόσεις και την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όμως ξεχείλισε το ποτήρι όταν με έβαλαν στην επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων χωρίς να ‘μαι μέλος του κόμματος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας στην κριτική περί αχαριστίας προς το κόμμα με το οποίο αναδείχθηκε βουλευτής και κατόπιν ευρωβουλευτής, υπογράμμισε πως δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για αχαριστία, σχολιάζοντας πως εγώ ήμουν στη βουλή όταν άλλοι έκαναν μπάνια ή σκι στην Ελβετία και προσθέτοντας: Έδωσα πολύ περισσότερα από άλλους, και χωρίς να πάρω τίποτα.
























































