ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη εφαρμογή εξακολουθεί να βρίσκεται το Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» της Κυπριακής Δημοκρατίας για φιλοξενία στα ελεύθερα εδάφη της Κύπρου υπηκόων τρίτων χωρών που φεύγουν από τον Λίβανο.
Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης, ανέφερε ότι συνολικά εντός του Σαββατοκύριακου αφίχθηκαν στην Κυπριακή Δημοκρατία 1.000 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι με τις πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν με πολιτικό σκάφος που ναύλωσε η Αυστραλία.
«Οι 367 αναχώρησαν χθες και οι υπόλοιποι αναχωρούν σήμερα με τρεις πτήσεις από το απόγευμα μέχρι το βράδυ.»
Ο κύριος Γκότσης επεσήμανε το άμεσο της αναχώρησής τους, ενώ στο μεταξύ φιλοξενούνται σε κρατικές υποδομές.
Όσον αφορά άτομα με ειδικές ανάγκες και προβλήματα, φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι πτήσεις της Αυστραλίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν υπάρχουν άλλα αιτήματα επί του παρόντος.























































