ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» - Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» - Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο
Αυτές είναι οι μειώσεις σε πετρέλαιο θέρμανσης, ντίζελ κίνησης και βενζίνη
Τούρκοι φίλαθλοι μετέτρεψαν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ σε ογκώδη διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ
Σκιές σύγκρουσης συμφερόντων για τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Τουρκία, Τομ Μπάρακ, για αγωγό $15 δισ. σε Ιράκ και Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με 138 ψήφους υπέρ, από τις 152 συνολικά, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε υπέρ της πρότασης να αποκλειστεί από τις προεδρικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης.
Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής θα πάει στο Συνέδριο του κόμματος, όπου θα ληφθεί η τελεσίδικη απόφαση.
Όσον αφορά στην πρόταση για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα, δεν φαίνεται να προκρίνεται.
Με ραγδαίο ρυθμό εξελίσσονται πλέον οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 12/10 πέρασε η πρόταση για αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ψηφοφορία παρόντα ήταν 152 μέλη της ΚΕ, 12 εκ των οποίων αρνήθηκαν να ψηφίσουν απόφαση με ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη.
Υπενθυμίζεται ότι η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου και μετά τη σημερινή απόφαση αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να καταθέσει υποψηφιότητα.
























































