ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική πύλη για τη ένταξη των φορολογουμένων στη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, δήλωσε την Τετάρτη η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, από το βήμα εκδήλωσης σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, που διοργανώθηκε στο ΕΒΕΑ.
Η Κατερίνα Σαββαΐδου ανέφερε ότι η στήριξη των φορολογούμενων που βρίσκονται σε πραγματική αδυναμία είναι βασικός στόχος και έχει υπάρξει σειρά αποφάσεων προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ο νέος τρόπος απόδοσης ΦΠΑ, που περίπου 2.000 επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί μέσα σε έναν μήνα στο συγκεκριμένο καθεστώς, και η επιστροφή ΦΠΑ για επιχειρήσεις εξαγωγικές ή χαμηλού ρίσκου.
Αναφέρθηκε εξάλλου στην εγκύκλιο που εκδόθηκε την Τρίτη σχετικά με τη ρύθμιση των 100 δόσεων και υπογράμμισε ότι στόχος είναι η φορολογική συμμόρφωση, ενώ διευκρίνισε ότι στη ρύθμιση συμπεριλαμβάνεται και ο ΕΝΦΙΑ.























































