ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιασάρ Γκιουλέρ, Δημοσιογράφοι, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 231 άνθρωποι –ανάμεσά τους και δώδεκα δημοσιογράφοι, ποιητές και συγγραφείς– συνελήφθησαν στην Τουρκία ύποπτοι για «φερόμενους δεσμούς με τρομοκρατικές οργανώσεις», σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών.
Δημοσιογραφικοί οργανισμοί, μεταξύ των οποίων η δίγλωσση (τουρκικά – κουρδικά) εφημερίδα Dicle Firat και το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Mezopotamya, κάλεσαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις 27/11 στο Ντιγιάρμπακιρ, τη μεγαλύτερη κουρδική πόλη της Τουρκίας.
Σε ανάρτησή του στο «Χ» ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια διευκρίνισε την Τρίτη 26/11 ότι οι επιχειρήσεις, που διεξήχθησαν σε «τριάντα επαρχίες», οδήγησαν στη σύλληψη «231 φερόμενων ως μελών τρομοκρατικών οργανώσεων».
Τα πρόσωπα αυτά συνελήφθησαν για «χρηματοδότηση» ή «προπαγάνδα» υπέρ του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) ή επειδή «το όνομά τους εμφανιζόταν στις πολιτικές και μιντιακές δομές της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK», εξήγησε ο ίδιος.
Εξάλλου οι τουρκικές δυνάμεις που επιχειρούν στο βόρειο Ιράκ ανακοίνωσαν ότι ανέκτησαν τον έλεγχο της επαρχίας Ζαπ και «εξάλειψαν» κάθε παρουσία ανταρτών του PKK, όπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ.























































