ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Άχμεντ αλ-Σάρα | Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, Ισλαμιστές, Μουρχάφ Αμπού Κάσρα, Μοχάμεντ Αλ Μπασίρ, Τζιχαντιστές, Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS),

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ντε φάκτο ηγέτης της Συρίας Αχμέντ αλ-Σάρα, γνωστός κι ως Αλ Γκολάνι, συμφώνησε την Τρίτη 24/12 με τους οπλαρχηγούς των τζιχαντιστικών οργανώσεων τη διάλυση όλων των άτακτων ένοπλων ομάδων και την υπαγωγή τους στο υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με ανακοίνωση των νέων συριακών Αρχών.
Ο πρωθυπουργός Μοχάμεντ αλ-Μπασίρ είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι το υπουργείο Άμυνας θα αναδιαρθρωθεί χρησιμοποιώντας τις ένοπλες τζιχαντιστικές οργανώσεις και αξιωματικούς που αυτομόλησαν από τον στρατό του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Οι νέες συριακές Αρχές όρισαν νέο υπουργό Άμυνας της μεταβατικής κυβέρνησης τον Μουρχάφ Αμπού Κάσρα, ηγετικό στέλεχος των τζιχαντιστών.

Οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί τζιχαντιστές εξαπέλυσαν αστραπιαία επίθεση στις αρχές του Δεκεμβρίου για να φτάσουν μέσα σε λίγες ημέρες στη Δαμασκό και να ανακοινώσουν την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ και του καθεστώτος του.






















































