ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Βουλή των Ελλήνων, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τασούλας, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέπεμπαν κυβερνητικές πηγές σε όσους ρωτούσαν γιατί τον Κώστα Τασούλα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Όπως τόνιζαν: «Πρόσωπα της κεντροαριστεράς δεν μονοπωλούν τα πρωτεία της συναίνεσης», και πρόσθεταν ότι «δεν υπάρχει μονοπωλιακή ιδιοκτησία εννοιών σε πρόσωπο από την κεντροαριστερά».
Χαρακτήριζαν επίσης ενωτική επιλογή τον Κώστα Τασούλα καθώς «Εκλέγεται 25 χρόνια και χειρίζεται με ευπρέπεια δύσκολες καταστάσεις».
Όσον αφορά στην ακύρωση του ραντεβού του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σημείωναν κατ’ αρχήν ότι «επιτέλεσε στο ακέραιο τα καθήκοντα της», και η αναβολή του σημερινού ραντεβού με τον πρωθυπουργό σημείωναν έγινε «για να αποφευχθεί μια άβολη στιγμή».
























































