ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Υπουργείο Οικονομικών, Φορολογία,


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
Νέα οδική γέφυρα Ρωσίας-Βόρειας Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα αμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει το υπουργείο Οικονομικών σε ό,τι αφορά το αλαλούμ με τις ρυθμίσεις περί φορολογικών προστίμων.
Οι αλλαγές που προωθούνται για μείωση των προστίμων θα έχουν λοιπόν αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2014, ούτως ώστε να μην προκύψει ζήτημα με πρόστιμα «δύο ταχυτήτων», αλλά και να αποφευχθούν επιβαρύνσεις για λάθη ή παραλείψεις λογιστών, φοροτεχνικών και φορολογουμένων.
Έτσι, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αγνοήσουν επιστολές που τυχόν έλαβαν τις προηγούμενες ημέρες από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στις οποίες εφιστούσε την προσοχή για τα νέα υψηλά πρόστιμα.
Με τις αλλαγές που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει εντός ολίγων ημερών στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών, εκτιμάται ότι τα πρόστιμα θα μειωθούν αισθητά.























































