ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κοσμοσυρροή για το MCL39 που βρέθηκε σε OPAP Arena και Σύνταγμα.
Οι δύο ημέρες που ζήσαμε με τη McLaren στην Αθήνα θα μας μείνουν αξέχαστες.
Χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού –και όχι μόνο– σχημάτισαν ατελείωτες ουρές στα δύο θεματικά events, που πραγματοποιήθηκαν στην OPAP Arena και στο Σύνταγμα, προκειμένου να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το αυθεντικό αγωνιστικό μονοθέσιο της πρωταθλήτριας κατασκευαστών για το 2024.
Το μονοθέσιο ήρθε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συνεργασίας της μητρικής του ΟΠΑΠ, Allwyn, με τη Formula 1 και τη McLaren ως Official Partner τους. Τα δύο events έγιναν σε συνεργασία με τον ANT1, επίσημο αναμεταδότη της Formula 1 στην Ελλάδα.
Ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε στα events, είδαμε και πολλούς διάσημους τραγουδιστές, ηθοποιούς, παρουσιαστές και αθλητές, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι είναι fan του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και όσοι δεν ήταν, έγιναν όταν είδαν το εντυπωσιακό μονοθέσιο της McLaren.

































































