ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γεραπετρίτης, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν,


















































Αλ. Τσίπρας: ΤΩΡΑ επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια
Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί της «κλινικής» στο Κολωνάκι για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ιορδανία: Ιρανικοί πύραυλοι προκάλεσαν ζημιές σε αμερικανικό A-10 και οκτώ F-15 σε αεροπορική βάση
Κβαντική vs ψευδοεπιστήμης - Ας αφήσουμε την κβαντική στην ησυχία της!
Χριστοδουλίδης σε Χέρτσογκ: «Δεν είσαι ξένος για εμάς» - Συμμαχία ισχύος και ειρήνης στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης και ο ομόλογός του της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, εξέτασαν την πορεία των διμερών σχέσεων, τις διεθνείς εξελίξεις και τα περιφερειακά θέματα.
Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι επόμενες ενέργειες του ελληνοτουρκικού διαλόγου, με έμφαση στο επικείμενο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί με βάση τις διαθεσιμότητες των δύο ηγετών.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε η διοργάνωση ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στην Κωνσταντινούπολη στις 8-9 Μαΐου 2025, σε μία κίνηση που ενισχύει τις οικονομικές σχέσεις.
Τέλος, οι δύο Υπουργοί ενέκριναν την επόμενη διμερή τους συνάντηση κατά τη διάρκεια της άτυπης Συνόδου ΥΠΕΞ του NATO (14-15 Μαΐου).
























































