ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γεραπετρίτης, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν,


















































Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια»
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Η Ουζάι Μπουλούτ μιλά στην Κηφισιά με θέμα: Τουρκοποίηση και εξισλαμισμός του Πόντου μετά τη γενοκτονία
Ασυνθηκολόγητη η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) απέναντι στους Τούρκους πειρατές - Κατήγγειλε για άλλη μια φορά τον διασπορέα ψευδών ειδήσεων, Άδωνι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης και ο ομόλογός του της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, εξέτασαν την πορεία των διμερών σχέσεων, τις διεθνείς εξελίξεις και τα περιφερειακά θέματα.
Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι επόμενες ενέργειες του ελληνοτουρκικού διαλόγου, με έμφαση στο επικείμενο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί με βάση τις διαθεσιμότητες των δύο ηγετών.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε η διοργάνωση ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στην Κωνσταντινούπολη στις 8-9 Μαΐου 2025, σε μία κίνηση που ενισχύει τις οικονομικές σχέσεις.
Τέλος, οι δύο Υπουργοί ενέκριναν την επόμενη διμερή τους συνάντηση κατά τη διάρκεια της άτυπης Συνόδου ΥΠΕΞ του NATO (14-15 Μαΐου).
























































