ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για νέο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο κατηγορεί την Ελλάδα η Τουρκία σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.
Όπως σημειώνει η τουρκική εφημερίδα, χρειάστηκε να επέμβει τουρκικό υποβρύχιο όταν σκάφη του Λιμενικού παρεμπόδισαν τουρκικά αλιευτικά.
Οι ψαράδες δήλωσαν στο πρακτορείο Dogan ότι τα ελληνικά σκάφη του Λιμενικού παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα ανοικτά της Κω το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα πάντα με τους ψαράδες, όπως σημειώνει η Χουριέτ τα ελληνικά πλοία τους πλησίασαν στα 50 μέτρα και επί δύο ώρες τους παρεμπόδιζαν καλώντας τους να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία.
“Τότε βγήκε το υποβρύχιο από την βάση του στην Μαρμαρίδα και έφτασε στην θαλάσσια περιοχή όπου ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο γύρω στις 14:00 μμ” αναφέρει η Χουριέτ.
“Οι επικεφαλής του υποβρυχίου μάλιστα φωτογράφισαν τα ελληνικά πλοία από κοντινή απόσταση” συμπληρώνει η εφημερίδα για να σημειώσει ότι “στις 15:20 μμ το επεισόδιο μετά και την παρέμβαση του υποβρυχίου έληξε”.
























































