ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, από το Κουρσκ το οποίο επισκέφθηκε, επιτέθηκε εκ νέου στους Ουκρανούς αποκαλώντας τους «ηλίθιους» και τόνισε για μία ακόμη φορά τα περί νεοναζιστικής ιδεολογίας των Ουκρανών.
«Είναι άνθρωποι με νεοναζιστικές ιδέες», σημείωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας «θα έρχονταν δεύτεροι ακόμη και σε διαγωνισμό ηλιθίων. Γιατί; Γιατί είναι ηλίθιοι».
Σημειώνεται ότι ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε μία αιφνιδιαστική επίθεση στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ στις 6 Αυγούστου 2024.
Ο Ρώσος πρόεδρος επισκέφθηκε την Τρίτη 20/05, την περιφέρεια Κουρσκ, στη δυτική Ρωσία στα σύνορα με την Ουκρανία, για πρώτη φορά αφού ο ρωσικός στρατός εκδίωξε από την περιοχή τις ουκρανικές δυνάμεις, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποίησε την Τρίτη επίσκεψη εργασίας στην περιφέρεια Κουρσκ, όπου συναντήθηκε με τον υπηρεσιακό κυβερνήτη Αλεξάντρ Κινστέιν και εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων, διευκρίνισε το Κρεμλίνο.
Η Ρωσία ανακοίνωσε στα τέλη Απριλίου ότι ανακατέλαβε όλες τις περιοχές στην περιφέρεια Κουρσκ που είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους οι ουκρανικές δυνάμεις, μετά την αιφνιδιαστική διείσδυσή τους τον Αύγουστο του 2024.























































