ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η χαρά ενός 30χρονου άνδρα ο οποίος είχε πάει στην Λευκάδα με τους φίλους του για μπάτσελορ λίγες εβδομάδες πριν το γάμο του και πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στο Κάθισμα.
Ο άτυχος νέος προσπάθησε να κολυμπήσει την Κυριακή 25/05 και ενώ στη θαλάσσια περιοχή στο Κάθισμα υπήρχε κακοκαιρία και μεγάλα κύματα από τα οποία και παρασύρθηκε με αποτέλεσμα τον πνιγμό του.
Τα κύματα τον μετέφεραν στο τέρμα της παραλίας όπου τελικά, δυστυχώς, ανασύρθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με το ilefkada.gr, ο 30χρονος θα παντρευόταν την αγαπημένη του στα μέσα του Ιουνίου και σχεδίασε με τους φίλους του πριν το γάμο ένα ταξίδι.
Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα είχε κανονιστεί και το τραπέζι πριν το γάμο. Ο 30χρονος ζούσε με την οικογένεια του στα Τρίκαλα.























































