ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης του καλοκαιριού, η αρχηγός της ομάδας, Άρτεμις Σπανού, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα γεμάτο έμπνευση και πάθος:
«Δεν παίζουμε για να αποδείξουμε κάτι. Παίζουμε για να εμπνεύσουμε. Παίζουμε για κάθε κορίτσι που μας βλέπει».
Με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, Χρυσού Χορηγού της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων, η Εθνική ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, με στόχο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να πετύχει τους υψηλούς της στόχους.
Ο ΟΠΑΠ, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας σε κάθε προσπάθεια, λειτουργώντας ως σταθερός σύμμαχος στο ταξίδι της προς την κορυφή.
Λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ, ο ΟΠΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στις Ελληνίδες διεθνείς, μέσα από ένα βίντεο που αποτυπώνει τη δύναμη, την πίστη και το όραμα των αθλητριών: να εμπνεύσουν κάθε κορίτσι που κάνει τα πρώτα του βήματα.
Κάθε κορίτσι που τις βλέπει και σκέφτεται: «Ίσως μπορώ κι εγώ».























































