ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησαν για τις εχθροπραξίες μεταξύ Ιράν και Ισραήλ, αλλά και για την Ουκρανία σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία το Σάββατο 14/06, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται τον κορυφαίο βοηθό του Κρεμλίνου για την εξωτερική πολιτική, Γιούρι Ουσακόφ.
Ο Ουσακόφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία, δήλωσε ότι ο Πούτιν καταδίκασε τις ισραηλινές επιθέσεις στο Ιράν και ότι οι δύο ηγέτες δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στις συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Interfax, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στον Ρώσο πρόεδρο πως οι Αμερικανοί διαπραγματευτές είναι έτοιμοι να επαναλάβουν τις συνομιλίες με εκπροσώπους του Ιράν.
Σύμφωνα πληροφορίες, ο Τραμπ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για ταχεία επίλυση της ρωσο-ουκρανικής σύρραξης, ενώ ο Πούτιν του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του.
Ο Ουσακόφ φέρεται επίσης να δήλωσε ότι ο Πούτιν επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία.
Τα πρακτορεία ανέφεραν ότι ο Ουσακόφ δήλωσε ότι οι δύο πρόεδροι μίλησαν για περίπου 50 λεπτά. Χαρακτήρισε τη συζήτηση ουσιαστική και χρήσιμη.























































