ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άκρως αποκαλυπτικός ήταν στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Μιλώντας στο δίκτυο RTL, o Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι η Ολλανδία το 2012 είχε έτοιμο μυστικό πλάνο, για να φύγει από το ευρώ και να γυρίσει στο φιορίνι.
«Η ευρωζώνη βρισκόταν στο όριο της διάλυσης, κάποιες χώρες, δεν είχαν σεβαστεί κανένα κανόνα» υπογράμμισε ο επικεφαλής του… ευρώ, “δείχνοντας” την Ελλάδα και όπως συμπλήρωσε για να δικαιολογήσει την απόφαση για την έξοδο από το ευρώ “ξαφνικά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την κατάρρευση του ενιαίου νομίσματος”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ στο RTL.
«Φυσικά τώρα βρισκόμαστε σε τελείως διαφορετική κατάσταση, κανείς πλέον δεν κάνει λόγο για διάλυση της ευρωζώνης και οι προβληματικές οικονομίες εκείνης της εποχής έχουν σημειώσει απίστευτη πρόοδο στα δημοσιονομικά τους» υπογράμμισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.























































