ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το Κράτος του Κατάρ καταδικάζει έντονα την επίθεση που στόχευσε την αεροπορική βάση Αλ-Ουντέιντ από τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης.
»Θεωρούμε ότι πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίας του Κράτους του Κατάρ, του εναέριου χώρου του, του διεθνούς δικαίου και του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».
Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών του Κατάρ, μετά την ιρανική επίθεση εναντίον της αμερικανικής βάσης, που σημειώνει ότι «η αεράμυνα του Κατάρ απέτρεψε με επιτυχία την επίθεση και αναχαίτισε τους ιρανικούς πυραύλους».
«Επιβεβαιώνουμε ότι το Κατάρ διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει άμεσα με τρόπο αντίστοιχο με τη φύση και την κλίμακα αυτής της θρασύτατης επιθετικότητας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο», σημειώνει επίσης.























































