ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, ΕΣΗΕΑ,


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, την Τετάρτη (25.6.25), ο δημοσιογράφος Ιάσων Μοσχοβίτης.
Ο Ιάσονας Μοσχοβίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932.
Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1951 στην εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ», ενώ εργάστηκε για πολλά χρόνια ως πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ».
Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ελληνικής τηλεόρασης στη χώρα μας, μιας και ήταν οργανωτής και πρώτος αρχισυντάκτης ειδήσεων του ΕΙΡΤ το 1968 και αργότερα αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του αλλά και οργανωτής και πρώτος Διευθυντής Ειδήσεων του «MEGA». Εργάστηκε, επίσης, ως Γενικός Διευθυντής του ANT1.
Μετά την ολοκλήρωση της λαμπρής δημοσιογραφικής του καριέρας διετέλεσε τακτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ενώ παράλληλα με τη δημοσιογραφία δούλεψε ως καθηγητής σε Εργαστήριο Δημοσιογραφικών Σπουδών.
Ο Ιάσων Μοσχοβίτης υπήρξε ένας πρωτοπόρος δημοσιογράφος, ο οποίος σταδιοδρόμησε τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο με εξαιρετική επιτυχία.
Άνθρωπος καλλιεργημένος, ευγενής και βαθύς γνώστης του αντικειμένου του άνοιξε νέους δρόμους και υπήρξε δάσκαλος για δεκάδες νεότερους συναδέλφους.























































