ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαχμούντ Αμπάς κάλεσε τη Χαμάς να απελευθερώσει τους Ισραηλινούς ομήρους και να παραδώσει τα όπλα της

Ο Μαχμούντ Αμπάς κάλεσε τη Χαμάς να απελευθερώσει τους Ισραηλινούς ομήρους και να παραδώσει τα όπλα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, κάλεσε τη Χαμάς να απελευθερώσει άμεσα τους ομήρους που κρατά και να παραδώσει τα όπλα της στην Παλαιστινιακή Αρχή, ξεκαθαρίζοντας ότι η οργάνωση «δεν θα κυβερνήσει τη Λωρίδα της Γάζας» μετά το πέρας του τρέχοντος πολέμου.

Σε συνάντησή του στο Αμμάν με τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ, ο Αμπάς ζήτησε παράλληλα την απελευθέρωση Παλαιστινίων κρατουμένων από ισραηλινές φυλακές, την άμεση παύση των εχθροπραξιών στη Γάζα και την ελεύθερη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την περιοχή, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Παλαιστινιακής Αρχής, WAFA.

Επιπρόσθετα, ο Αμπάς τάχθηκε υπέρ της ανάληψης του ελέγχου της Γάζας από την Παλαιστινιακή Αρχή, πρόταση που το Ισραήλ έχει απορρίψει κατηγορηματικά εδώ και χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων – «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι

Το Ιράν απάντησε στις αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr