ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain - Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η μεταναστευτική μεταρρύθμιση του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα θα άρει την απειλή της απέλασης για τουλάχιστον 250.000 ανθρώπους που εργάζονται χωρίς τα απαιτούμενα νόμιμα έγγραφα σε αμερικανικά αγροκτήματα, ανέφερε ο Αρτούρο Ροντρίγκεζ πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων στα Αγροκτήματα μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μπαράκ Ομπάμα.
«Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να μάθουμε από τον πρόεδρο ότι τουλάχιστον 250.000 εργαζόμενοι σε γεωργικές εργασίες (εξ αυτών τουλάχιστον 125.000 στην Καλιφόρνια) θα ανακουφιστούν από τον βραχνά της απέλασης» δήλωσε ο Ροντρίγκεζ. «Ο πρόεδρος δεσμεύεται να συνεργαστεί με την ένωση μας για να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε κάθε εργάτης ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις να εγγράφεται στο πρόγραμμα» σημείωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής αγροτικής ένωσης.
Το σχέδιο της μεταναστευτικής μεταρρύθμισης που προωθεί ο Πρόεδρος Ομπάμα και θα απομακρύνει τον κίνδυνο απέλασης για περίπου 5 εκατομμύρια μετανάστες χωρίς νόμιμα έγγραφα, βρίσκει σθεναρή αντίσταση στους Ρεπουμπλικάνους οι οποίοι μετά από τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου θα έχουν από τον Ιανουάριο τον πολιτικό έλεγχο και των δυο Σωμάτων του Κογκρέσου.
Η προδιαγεγραμμένη άρνηση των Ρεπουμπλικάνων να δεχτούν τη μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής θα οδηγήσει σε περαιτέρω απομόνωση του Αμερικανού προέδρου και ενδεχομένως να καταστήσει ακόμη πιο δύσκολο στην κυβέρνηση να περάσει άλλα θέματα της προεδρικής ατζέντας.























































