ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι τρομοκράτες/τζιχαντιστές που ευθύνονται για την εγκατάσταση μέσων συλλογής πληροφοριών και εκρηκτικών μηχανισμών δραστηριοποιούνταν στην περιοχή κοντά στο κτίριο και το χρησιμοποιούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου για να σχεδιάσουν και να προωθήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων των IDF.
Τη Δευτέρα 08/09 οι IDF έπληξαν ένα πολυώροφο κτίριο που χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στην περιοχή της πόλης της Γάζας, αποτελώντας την τέταρτη τέτοια επίθεση σε πολυώροφο κτίριο στην πόλη μέσα σε ισάριθμες ημέρες.
Μέλη της Χαμάς τοποθέτησαν μέσα συλλογής πληροφοριών, εκρηκτικούς μηχανισμούς και εγκατέστησαν παρατηρητήρια.
Οι τρομοκράτες που ευθύνονται για την εγκατάσταση των μέσων συλλογής πληροφοριών και των εκρηκτικών μηχανισμών δραστηριοποιούνταν στην περιοχή κοντά στο κτίριο και το χρησιμοποιούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου για να σχεδιάσουν και να προωθήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων των IDF.
Πριν από την επίθεση, λήφθηκαν μέτρα για την ελαχιστοποίηση της βλάβης σε αμάχους, συμπεριλαμβανομένων προειδοποιήσεων προς τον πληθυσμό, της χρήσης ντρόουν εναέριας επιτήρησης και πρόσθετων πληροφοριών.
Οι IDF δήλωσαν: «Οι τρομοκρατικές οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας παραβιάζουν συστηματικά το διεθνές δίκαιο, εκμεταλλευόμενες με βάρβαρο τρόπο τις πολιτικές υποδομές και τον πληθυσμό της Γάζας ως ανθρώπινες ασπίδες για τις τρομοκρατικές τους δραστηριότητες».
«Οι IDF θα συνεχίσουν να επιχειρούν εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων», ανέφερε ο στρατός.























































