ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Γαλάτσι, όπου ένας 14χρονος συνελήφθη από την Άμεση Δράση, καθώς φέρεται να φωτογράφισε έναν 9χρονο μαθητή Δημοτικού σχολείου, ενώ αυτός βρισκόταν στην τουαλέτα με κατεβασμένα τα ρούχα του, κατά τη διάρκεια της προσωπικής του ανάγκης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 14χρονος, που δεν φοιτά στο σχολείο, εισήλθε στο χώρο του Δημοτικού ισχυριζόμενος ότι ήθελε να συνομιλήσει με κάποιον γνωστό του, παρά τις επανειλημμένες οδηγίες των εκπαιδευτικών να αποχωρήσει.
Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στις τουαλέτες, όπου άνοιξε πόρτες και εντόπισε τον 9χρονο.
Αφού τον φωτογράφισε, ο 14χρονος βγήκε από τις τουαλέτες και άρχισε να δείχνει τη φωτογραφία σε άλλους με χλευαστικό τρόπο.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία ειδοποίησε το «100».
Αστυνομικοί της Ομάδας «ΖΗΤΑ» εντόπισαν τον 14χρονο, του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γαλατσίου, όπου συνελήφθη.
Η επίμαχη φωτογραφία δεν βρέθηκε στο κινητό του 14χρονου, καθώς φαίνεται ότι είχε διαγράψει όλα τα αρχεία από τη συσκευή του.
Ο Εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε την κράτησή του, και ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον της Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.























































