ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η έκδοση του πολυαναμενόμενου βιβλίου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από τις εκδόσεις Gutenberg, με την κυκλοφορία να προσδιορίζεται για τις αρχές Δεκεμβρίου.
Το έργο αποτελεί μια πρωτογενή μαρτυρία του ίδιου του κεντρικού πρωταγωνιστή για τα κρίσιμα γεγονότα που σημάδεψαν μία από τις πλέον ταραγμένες περιόδους της μεταπολιτευτικής ελληνικής ιστορίας.
Στα έντεκα (11) κεφάλαια του βιβλίου, ο συγγραφέας προχωρά σε λεπτομερή περιγραφή και αποκαλύψεις σχετικά με:
◾Το δραματικό παρασκήνιο των κρίσιμων διαπραγματεύσεων.
◾Άγνωστες συνομιλίες με ξένους ηγέτες της εποχής.
◾Τις αιτίες που τον οδήγησαν στην απόφαση για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
◾Την ναρκοθετημένη διαδρομή της χώρας αμέσως μετά τη συμφωνία για την έξοδο από τα μνημόνια.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει την ευθύνη της κριτικής και αυτοκριτικής αποτίμησης των κεντρικών του επιλογών κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Παράλληλα, δεν αποφεύγει τη συζήτηση για την περίοδο 2019-2023, αναλύοντας τις αιτίες της εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την επακόλουθη εσωκομματική κρίση μετά την παραίτησή του.
Καταληκτικά, το βιβλίο περιλαμβάνει την προσωπική του «πυξίδα», μια οραματική κατάθεση για το μέλλον της Αριστεράς, της προοδευτικής παράταξης και τη συνολική πορεία της χώρας.
























































