ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Παλεύουμε. Υπάρχει σύγκληση με την τρόικα αλλά πιέζουν με τον προϋπολογισμό. Έχουν κάνει λάθος με τις εκτιμήσεις τους» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού που θα… αλλάξει, αφού δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την Τρόικα.
«Είναι θέμα πολιτικής απόφασης. Μπορεί να έλθουν και να κλείσουν όλα σε μια μέρα. Μπορεί να συζητάμε όμως και έξι μήνες και να μην κλείσει τίποτα» συμπλήρωσε ο Γκίκας Χαρδούβελης επισημοποιώντας το αδιέξοδο στις συζητήσεις με την Τρόικα αλλά και του τελεσιγράφου από τις Βρυξέλλες ότι αν δεν τελειώσουν οι συζητήσεις μέχρι την επόμενη βδομάδα θα παραταθεί το μνημόνιο για ένα χρόνο.
Σε ερώτηση για το τελεσίγραφο των Βρυξελλών ο υπουργός Οικονομικών απάντησε πολύ προσεκτικά λέγοντας ότι «δεν έχει υπάρξει τέτοια επίσημη θέση».























































