ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απεργία Πείνας, Αττική, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Εκτροχιασμός Τρένου, Πλατεία Συντάγματος, Τέμπη,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για σοβαρή επιδείνωση της υγείας του Πάνου Ρούτσι που βρίσκεται στην 19η ημέρα απεργίας πείνας προειδοποιούν οι γιατροί που τον εξέτασαν την Παρασκευή 03/10 στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Όπως αναφέρουν υπάρχει κίνδυνος σοβαρών επιπλοκών, με τον ίδιο μετά τις εξετάσεις να επιστρέφει στην πλατεία Συντάγματος.
Έπειτα από 19 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
«Εμφανίζει ήπιο οίδημα κάτω άκρων, ορθοστάτικη υπόταση και ταχυκαρδία κατά την έγερση.
»Από τον αιματολογικό έλεγχο προέκυψε χαμηλή τιμή ουρίας ορού και χαμηλή αλκαλική φωσφατάση ορού, συμβατές με ασιτία», σημείωσε η Όλγα Κοσμοπούλου, Παθολόγος–Λοιμωξιολόγος.
Οι γιατροί που τον παρακολουθούν κρίνουν την κατάσταση της υγείας του ιδιαίτερα βεβαρημένη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους έχει χάσει 10 κιλά, εμφανίζει εντονότατη καταβολή, υπνηλία και υπογλυκαιμικά επεισόδια.
«Ο κ. Πάνος Ρούτσι υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση, καρδιολογικό και παθολογικό έλεγχο, καθώς και σε εργαστηριακές εξετάσεις.
»Από την ιατρική εκτίμηση δεν προέκυψε άμεση απειλή για τη ζωή του.
»Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και σύμφωνα με τη δική του επιθυμία αποχώρησε από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου».
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι βρίσκονται συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ενώ ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα για εκταφή των παιδιών τους και διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.
Ο κ. Ρούτσι δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει την αποχή από τη σίτιση, έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.























































