ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαθητές στη Σλοβενία κατέγραψαν σε βίντεο τον διευθυντή του σχολείου τους να… «εξετάζει» μια καθηγήτρια.
Η είδηση κάνει το γύρο της Σλοβενίας, ενώ το βίντεο έχει γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστο, μέχρι που κατέβηκε από το διαδίκτυο.
Οι «ασυγκράτητοι» εκπαιδευτικοί ήταν ο 41χρονος Ντράγκο Καμένικ (Drago Kamenik), πατέρας δύο παιδιών και η 45χρονη καθηγήτρια μαθηματικών Μάντζα Μερτέλι (Manja Mertelj).
«Ακούσαμε θορύβους σε μία αίθουσα και καταλάβαμε χωρίς καμία αμφιβολία ότι κάποιοι εκεί μέσα «το έκαναν» σημειώνει 17χρονος μαθητής.
«Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα ήταν ο διευθυντής με την μαθηματικό. Πιστεύαμε ότι θα είναι μαθητές» προσθέτει.
Πάντως, ο διευθυντής δεν αποδέχεται κανέναν από τους ισχυρισμούς των μαθητών, ισχυριζόμενος ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ, ενώ απειλεί και με προσφυφή στη Δικαιοσύνη.
Οι απειλές ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν κάμπτουν το ηθικό των μαθητών που παντού φωνάζουν ότι το βίντεο είναι αυθεντικό.























































