ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Πέρασε «αέρας» από την Πόλη ο Παναθηναϊκός 95-81 την Ανατολού Εφές

Euroleague: Πέρασε «αέρας» από την Πόλη ο Παναθηναϊκός 95-81 την Ανατολού Εφές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια «γεμάτη» εμφάνιση του για την Πόλη, εκεί όπου ολοκλήρωσε δίχως απώλειες την «διαβολοβδομάδα» και βελτίωσε το ρεκόρ του στην εφετινή Euroleague σε 4-1.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 95-81 της Ανατολού Εφές, για την 5η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα, που είδε δύο παίκτες της να βγαίνουν νοκ άουτ κατά τη διάρκεια του ματς (ο Οσμάνι τραυματίστηκε στον ώμο και ο Παπαγιάννης στο αριστερό γόνατο), να υποχωρεί στο 2-3.

Μετά το πρώτο ημίχρονο, το οποίο συνδυάστηκε από την κυριαρχική εμφάνιση του Ομέρ Γιούρτσεβεν μέσα στη ρακέτα, το νεύρο του Τσέντι Όσμαν και από τον έλεγχο των επιθετικών ριμπάουντ, ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό στην επίθεση μέσα από την εξαιρετική άμυνά του και με μαέστρο της δημιουργίας τον Κώστα Σλούκα (12 ασίστ), απάντησε με σερί 0-16, κλειδώνοντας το «διπλό» από το 32΄.

Συγκεκριμένα, στο 27΄ και με το σκορ στο 52-57, το «τριφύλλι» έτρεξε αρχικά ένα σερί 12-0, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο στο +17 (52-69), ενώ το διεύρυνε μέχρι το 32΄ στο 16-0, για το μη αναστρέψιμο 52-73!

Κι όλα αυτά σε μία βραδιά που ο Κέντρικ Ναν φορτώθηκε γρήγορα με 3 φάουλ (από το πρώτο ημίχρονο) και δεν κατάφερε να προσφέρει τα… συνηθισμένα, όντας φανερά εκνευρισμένος από τη διαιτησία.

Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ο Τσέντι Όσμαν με 29 πόντους και career high, ενώ 15 πρόσθεσε ο Ομέρ Γιούρτσεβεν, 11 ο Τζέριαν Γκραντ και 10 ο Ρισον Χολμς.

Από την Αναντολού Εφές, ο Σέιν Λάρκιν με 18 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος για την ανατροπή.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 42-43, 52-69, 81-95

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Ιγκόρ Κοκόσκοβ): Λάρκιν 18 (3), Μπομπουά 3 (1), Χαζέρ, Λόιντ 13 (1), Βάιλερ-Μπαμπ 5 (1), Παπαγιάννης 4, Κορντινιέ 5, Σμιτς 7 (1), Ντόζιερ 15 (3), Σουάιντερ 3 (1), Οσμάνι 4, Τζόουνς 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Σορτς 7, Καλαϊτζάκης 3, Όσμαν 29 (6), Χολμς 10, Σλούκας 7 (1), Ρογκαβόπουλος, Γκραντ 11 (1), Ναν 4, Τολιόπουλος, Ερναγκόμεθ 9 (1), Μήτογλου, Γιούρτσεβεν 15.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)

Super Cup: Στον τελικό ο Ολυμπιακός 93-80 την ΑΕΚ

Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)

«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr