Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμφωνία Ουκρανίας-ΔΝΤ για πρόγραμμα 8,2 δισ. δολαρίων

Συμφωνία Ουκρανίας-ΔΝΤ για πρόγραμμα 8,2 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα στελέχη του κατέληξαν σε συμφωνία με την Ουκρανία για ένα νέο πρόγραμμα ύψους 8,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς η χώρα εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την εισβολή της Ρωσίας.

«Ο πόλεμος της Ρωσίας συνεχίζει να επιφέρει βαρύ πλήγμα στον ουκρανικό λαό και την οικονομία της χώρας», ανέφερε το ΔΝΤ σε ανακοίνωσή του.

«Παρά ταύτα, οι Αρχές παραμένουν ακλόνητες στην αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν τη μακροοικονομική σταθερότητα και να αποκαταστήσουν τη βιωσιμότητα του χρέους και την εξωτερική ισορροπία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr