ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δεύτερο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε ότι δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως επισημοποιήθηκε και η διαφοροποίηση του Παναγιώτη Μελά ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όλοι οι βουλευτές, εκτός του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του προεδρείου με τους άλλους βουλευτές, σήκωσαν το χέρι τους, συμφωνώντας να μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η στάση του Παναγιώτη Μελά προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνέδρων, ενώ ο πρόεδρος του συνεδρίου, Παναγιώτης Σγουρίδης, απευθυνόμενος στο σώμα, ζήτησε να εκφραστεί δημοσίως η όποια διαφωνία.
Δεν τοποθετήθηκε κανείς και, σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη, «η απόφαση να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».
«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, που θα έχουμε εκλογές. Όσοι αντέξουν, θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέξουν, ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε, ερχόντουσαν άλλοι εκατό. Τους θέλουμε όλους, αλλά μπορούμε και μόνοι μας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την ψηφοφορία.
























































